miercuri, 10 aprilie 2013

Despre viata


 
Cand viata devine grea zambeste-i ..iar ea va deveni mai blanda.

Cand viata iti rupe sufletul in mii de bucatele, cauta-le si lipeste-le la loc, cu siguranta le vei descoperi pe parcursul drumului tau! Cu siguranta vor fi intr-un loc asteptandu-te sa le descoperi! Sterge colbul si aseaza-le incet acolo de unde sunt rupte! Se vor aseza si lipi de la sine!

Cand viata iti da una in freza , mergi la coafor si aranjeaza-ti parul cat mai frumos posibil! Sau macar atat cat consideri tu ca te placi!

Cand viata iti pune piedica , ridica-te dupa ce cazi! Sterge-te, panseaza-ti ranile si mergi mai departe chiar daca vei schiopata! Candva , rana se va inchide... va ramane o cicatrice dar mai incolo, iti vei aminti ca ai trait cu adevarat!

Cand viata iti va pune noduri in gat, lasa-le sa iasa! Plangi! In hohote daca poti! Lasa lacrimile sa iti invadeze fata! Simte-le, caci prin ele se va scurge durerea! Ti se va curata sufletul!

Cand viata iti va da dureri de inima, las-o sa te doara! Simte-o! Intelege-o! Nu pune in jurul ei gheata! Las-o sa te doara! Caci asa se va vindeca!

Cand viata iti va aduce soarele de dupa nori , lasa curcubeul sa intre in sufletul tau! Si lasa ploaia sa plece! Priveste razele soarelui si lasa-le sa iti mangaie trupul, sufletul , parul, privirea, zambetul! Zambeste-i soarelui! Zambeste-i vietii, caci e frumoasa asa cum e! Iubeste viata! Iubeste-te !Iubeste-i pe cei din jur! Iubeste copiii ,sunt puri, sinceri! Invata sa te joci ca ei, sa razi ca ei, sa fi fericit ca ei! Si atunci viata iti va zambi! Te va imbratisa si se va bucura! Razi cu toata fiinta ta! Bucura-te cu inima, cu sufletul, cu trupul si cu mintea! Topaie!

Traieste viata asa cum vine! E viata ta! cu bune si rele! Cu furtuni, ploaie, viituri, poate uragane sau tsunami , cu soare, curcubeie, cu cer senin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu